21 Temmuz 2010 Çarşamba

Geliyoor! Smyrna Fashion Week Geliyoor!

0 yorum
Smyrna Fashion Week 2-9 Ağustos 2010 tarihinde Çeşme Kalesi'nde gerçekleştirilecek. Yurtdışından başta Ispanya, Italya, Yunanistan olmak üzere Almanya ve Türkiyeden de tasarimcilar katilacak.
Uluslararasi bir ekip tarafından yaratılan Smyrna Fashion Week'in ana fikri, katılan tasarımcıların sonbahar/kış kreasyonlarını tanıtmak. Organize edilecek 3 showda, yabanci ve yerli tasarimcilar, hem antik hemde modern lokasyonlarda sonbahar/kis koleksiyonlarini tanitacak.  Vogue Almanya/Türkiye ve Instyle dergileri de bu haftayı izlemek için çeşme de olacaklar YA-ŞA-SIN! .
Ben orda olmak için can atıyorum!!! Ya siz?

19 Temmuz 2010 Pazartesi

Yeşili değil su yeşilini severim

0 yorum
Dün kendimi kaybettim ve o indirimden bu indirime koştum. Neler aldığımı daha sonra başka bir blogda paylaşırım. Ufak notlar vermek gerekirse; şalvar pantalonlar, bol t-shirtler , bol bantlı ve yüksek topuklu ayakkabılar yeni sezonda da raflardaki yerlerini koruyorlar. Renkler daha önce de yazmıştım sanırım haki ve camel etrafında dönüyor. Tamamlayıcı olarak da pudra pembe ve bej-gri kullanılmış.

Yanda gördüğünüz su yeşili oje de dün anca elime geçebildi. Inglot a yeni sezon için şahane ojeler gelmiş. Ben fıstık yeşili , su yeşili, limon sarısı ve füme olmak üzere 4 renk aldım ve şiddetle tavsiye ediyorum.

Hafasonundan notlar

0 yorum
Haftasonu nasıl geçti anlayamadım, 2 güne o kadar çok iş sığdırdım ki hala aklım hayalm almıyor! Her neyse...

Bu hafta sonu bir arkadaşımın nişanına giydiğim ve Steve Madden'den aldığım yeşil ayakkabılarımı paylaşmak istedim. Bence çok tatlı bir rengi var ve 15 punto olmasına rağmen tabanı yastıklı yani ayağınız hiç ağrımıyor. Denimle yada şık bir kokteyl elbisesi ile kullanabilirisiniz.

14 Temmuz 2010 Çarşamba

aldım aldım bunu aldım:)

2 yorum
United Bamboo'dan uzun süredir istediğim ayakkabıları aldım oley!! Çok mesudum :)

Kovboy efsanesinden deri ve denim

0 yorum
Aslen bir kovboy markası olan Wrangler son yıllarda bu imajını çağa uydurma yoluna gitti, sonuç ortada ; Başarılı!

Esasen diğer kot markalarından farklı durmasa da isminin altında yatan cool ve cowboy imajı rakiplerinden farklılaşmasına sebep oluyor. Kısaca; istediğin kadar skinny ve stiletto giy, kotun Wrangler'sa ,kement ele! Yehuuuuu..

Kotun klasik kombini kapşon ve ceket modası 2010-2011 Wrangler Sonbahar/Kış Koleksiyonuda devam ediyor. Diğerlerinden tek farkı ise ağırlıklı olarak denim ve deri yan yana kullanılması.

Asabi ve iddali bir koleksiyon olmuş. Arızalı bir Rock kızı görüntüsüne bürünmek isteyenlere gün doğdu kısaca. Bu sezon yine skinny jeanler yerlerini koruyorlar. Dolayısıyla modellerin çoğu ince hatlı çizgilere sahip. 

Ben sevdim vallahi...






vogue.com

We love you Arzu Kaprol!..

0 yorum
Ben daha yaz tatili bile yapamamışken, hala beyaz peynir gibi etrafta salınırken, 2010- 2011 sonbahar sezonu açıldı...ağlayacağım...

Bu sezonun en en en güzel tarafı sezonun en en en en moda renginin camel olması...oleyyyy, dolabımın yarısı camel ayrıca saçımda camel, ayrıca bir aralar ten rengimi camel yapayım die solaryumda yırtmıştım kendimi ( ki çok yanlış bir davranış.. cık cık cıklıyorum kendimi buradan), geç ergen aklı işte!

Neyse gel gelelim esas konuya Arzu Kaprol'u zaten severim orayı geç, uzun zamandır 2010-2011 sonbahar koleksiyonunu da yazasım vardı , kısmet her ne kadar geç olsa da bugüneymiş......Siyah, mürdüm, uçuk bej ve füme koleksiyonun ağırlıkt kullanılan renkleri.İşte beni kendine aşık etmiş bir kaç örnek;


Özellikle bu beyaz çan elbiseye bayıldım...

13 Temmuz 2010 Salı

Oyeah Oyee

0 yorum
Oyee'nin fikir annesi ve yaratıcısı Ayçin Aydoğan , eline sağlık çok da güzel olmuş; tüm ayakkabılarda yüksek kalite gerçek deri kullanıyorlar.
Ayakkabıları, koleksiyondan beğendiğiniz şablonlardan seçebileceğiniz gibi kendinize özel tasarımlarda yaptırabiliyorsunuz. Ürün fiyatları ise, beğendiğiniz tasarımın zorluk derecesine göre değişiyor. İster sneakers ister topuklu seçmesi sizden:)

http://www.oyeedesign.com/

12 Temmuz 2010 Pazartesi

BowWow!

0 yorum
Hepimizin çocukluğunda kenarın kiraz yada çilek gibi yaz meyveleri baskılı bir cam ayakkabısı olmuştur. Genel kullanımı " aman çocuğum ayağını taş kesmesin, ayağına deniz kestanesi batmasın " gibi tehlikelerden koruma amacı gütsede günümüzde işler değişiyor tabi. 


İşte karşınızda BowWow !!!! Yeni nesil cam ayakkabı:)


 Kartell'in bir süre önce Philippe Starck ile yaptığı koltukları giydiren Moschino bu kez
Kartell'in plastik yüzey ve doku tecrübesinden yararlanıyor. 

Şimdi çevreci arkadaşlarımızın aklına kötü kötü şeyler gelecektir, aman bu ayakkabı plastik şöyle zararı var , şu kadar yıl çevrede kalır vs gibi fakat durun bir dakika , bu ayakkabıların üretim teknikleriyle üretilen ayakkabıların hepsi %100 geridönüşümlü non-toxic termoplastikten meydana geliyor.O yüzden panik yapmaya gerek yok :) BowWow'ların  Ocak 2011'de satışa çıkması bekleniyor ve ayrıca ayakkabının satış fiyatı 85 Euro olarak belirlenmiş. Pembesinde pis gözüm var, sanırım ocağa kadar zor bekleyeceğim:)








vogue.com

9 Temmuz 2010 Cuma

ROKOKO sadece yazın yenilen bir tatlı değldir. İşte kanıtı:)

0 yorum
"ROKOKO"  yu okuduğunuz anda biliyorumki aklınızda o muhteşem tadı ve çikolata sosuyla koca bir dilim rokoko geldi. Fekaaaaattttt yanılıyorsunuz.Bu Rokoko sizin bildiğiniz Rokoko değil, bu mideye değilgöze bayram yaptıran cinsten.
İzmir Ekonomi Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü öğrencileri Yeliz Cengiz-Naz Yalçınöz şahane bir atılım yaparak İzmir'in önemli markalarında biri olmaya aday Rokoko markasını oluşturmuşlar.Özel tasarımlar sunarak kişileri özel hissettirmek başlıca hedefleri. Rokoko Design'a facebook üzerinden ve Çeşme Marina Megalov mağzasından ulaşabilirsiniz.

7 Temmuz 2010 Çarşamba

Erkek ve takım elbise

0 yorum
Takım elbisenin moda olmadığı bir sezon bile hatırlamıyorum. Erkek modasında ne kadar çılgınlık yapılırsa yapılsın yine dönüp dolaşılan yer takım elbise oluyor. Çok giyildiğinden mi yoksa başka bir sebepten mi bilemeyeceğim ama bence takım erkeği maskülen yapan en temel unsur. Yaşasın takım giyen erkekler!!!
2011 sezonunda da tasarımcılar bir birinden güzel takımlar taraslamışlar, işte bir kaçı;






 Evetttt, bu takımı en sona sakladım, Bottega ve D&G imzası taşıyan bu iki takım beni büyüledi!

5 Temmuz 2010 Pazartesi

Badgley Mischka Resort 2011

0 yorum
Her ne kadar parfumlerini kullanmaktan ve ayakkabılarını giymekten daha çok hoşlansamda , bir kaçelbiseyi gözüme kestirmiş bulunmaktayım;

Bol payetli, bol ışıltılı bir koleksiyon olmuş bu seferki. Hafif karman çorman, biraz "Belle-epoque" , biraz "Yunan esintisi" , biraz "Palm Beach Style" ... Marc ve James "Önemli olan giyinmek ve muhteşem görünmektir" diyerek bu stil karmaşası koleksiyonu yaratmış...Aman canımm iyi de olmuş:)

4 Temmuz 2010 Pazar

Elle style awards başladı!

0 yorum
13 yıldır 15 ülkede stili ödüllendiren ELLE Style Awards, 2010'da Türkiye'de! Ekim'de dünyaca ünlü saç uzmanı Schwarzkopf'un sponsorluğunda görkemli bir gecede kazananların açıklanacağı ELLE Style Awards 2010 için oy verin, muhteşem ödül gecesine ELLE stiliyle katılma şansını yakalayın

Şanslı talihliyi; ELLE moda ekibi bu muhteşem geceye özel olarak hazırlayacak. Ünlü tasarımcılardan kıyafet, makyaj ve saçıyla, gecenin yıldızlarından biri olacak, ünlülerle muhteşem bir gece yaşayacak! 

Edebiyat

Followers

Günün menüsü:)

 

Cadının Dolabı Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez